Witaj w Inetgo.pl

WebMaster. Opublikowano w WELCOME

Usługa wspierana przez najnowsze technologie i profesjonalną kadrę daje Państwu gwarancję satysfakcji. Jako firma, która od lat zajmuje się sprzedażą usług telekomunikacyjnych wiemy jak ważne dla wielu klientów jest profesjonalne wsparcie techniczne i obsługa posprzedażowa. Właśnie, dlatego inetGO.pl kładzie szczególny nacisk na pomoc dla swoich abonentów.

Komunikaty

 

Klauzula informacyjna


W związku z rozpoczęciem obowiązywania z dniem 25 maja 2018r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, CyberNET Renata Kasperczyk z siedzibą w Chrzanowie (32-500), Krakowska 15, NIP: 628-186-72-24, jako administrator danych osobowych informuje, że przetwarza Pani/Pana dane osobowe.

Wobec powyższego oświadczam, iż przyjmuję do wiadomości, że:

- administratorem moich danych osobowych jest CyberNET Renata Kasperczyk z siedzibą w Chrzanowie, która będzie przetwarzać moje dane w związku z intencją zawarcia umowy w sposób legalny,

- podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu wykonania usługi,

- moje dane osobowe będą przetwarzane i udostępnione innym podmiotom uprawnionym, wyłącznie we wskazanym celu umowy oraz wyłącznie w zakresie określonym w przepisach prawa,

- mam prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania,

- podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych z dnia 27 kwietnia 2016r.,

- dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do wykonania usługi oraz do końca okresu przedawnienia potencjalnych roszczeń z umowy,

- mam prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uznam, iż przetwarzanie moich danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016r.

Zmiana operatora PROMOCJA

Jeśli w ciągu miesiąca od rozwiązania umowy z obecnym operatorem przyłączysz się do naszej sieci możesz otrzymać nawet do 6 miesięcy abonamentu za połowę ceny! *

* Nie dotyczy oferty Internetu światłowodowego

Polecenie znajomemu PROMOCJA

Poleć Nas swojemu znajomemu dzięki czemu Ty i On otrzymacie korzystne upusty w abonamencie. *

* Nie dotyczy oferty Internetu światłowodowego